Erhverv

Erhverv

mand stående ved bord, skriver på bærbar computer, sort computer, pige i blå skjorte skrive på computer, hvid skjorte
mand stående ved bord, skriver på bærbar computer, sort computer, pige i blå skjorte skrive på computer, hvid skjorte

Terapi kan være en stærk katalysator for professionel udvikling på flere niveauer.

  • Et terapiforløb kan hjælpe dig med at forstå og håndtere stress. I et travlt arbejdsliv kan stress blive en uundgåelig del af hverdagen. Jeg kan lære dig at anvende værktøjer til at navigere i stressede situationer på en sund og effektiv måde.


  • Jeg kan støtte dig i at forbedre din kommunikation og dine ledelsesfærdigheder. Tydelig kommunikation er afgørende i ethvert arbejdsmiljø, og terapi kan hjælpe dig med at udvikle dine stærke interpersonelle færdigheder til at blive en mere kompetent leder.


  • Terapi kan øge dit selvværd. Ved at arbejde med dig selv, kan du blive mere bevidst om dine evner og de mål du vil opnå, og derigennem opnå større succes i dit erhverv.


  • Terapi kan hjælpe til at bearbejde arbejdsrelateret angst. Jeg kan støtte dig til at identificere og udfordre de negative tankemønstre, der bidrager til din angst. Ved at gøre dig mere bevidst om dine tanker, får du mulighed for at ændre den måde, du tænker på, og dermed reducere din angst.


  • I et terapiforløb kan du lære at udvikle effektive kommunikationsteknikker til at gøre brug af i f.eks relationer, hvor det handler om at gøre brug af konflikthåndtering og lære at sætte grænser. Det kan hjælpe med at reducere stress og forbedre dine relationer på arbejdspladsen.

I et terapiforløb ved mig kan du lære at navigere gennem arbejdslivet med større selvtillid og målrettethed, hvilket kan have en positiv indflydelse på din karriereudvikling.


Ønsker du mere målrettethed, selvtillid og indflydelse på din karriere?


Jeg tilbyder en gratis 20-minutters afklarende samtale. Denne samtale kan finde sted enten i min praksis eller online, alt efter hvad der passer dig bedst. Formålet med samtalen er at give dig mulighed for at møde mig, kort beskrive din situation og stille spørgsmål.