Ung i livet

Ung i livet

Unge mennesker, kigger ud på horisonten, læner sig op ad hvid væg. De har sorte og hvide t-shirts på.
Unge mennesker, kigger ud på horisonten, læner sig op ad hvid væg. De har sorte og hvide t-shirts på.
Ung i livet er en gratis ressource til dig, der er udfordret i din hverdag og har brug for støtte til din videre udvikling.

Formålet med Ung i livet er at hjælpe dig med at navigere i ungdomslivets mange udfordringer og hjælpe dig til at forstå og håndtere de svære situationer du kan stå over for i dit daglige liv. 

Der bliver taget udgangspunkt i det, som du vælger at have fokus på og arbejde med. 

Disse terapiforløb har til formål at fremme din personlige udvikling, øge dit selvværd og styrke din selvtillid.

De udfordringer jeg oplever blandt unge i terapiforløb er alt fra ensomhed til lavt selvværd, angst og udfordringer med skolearbejde og sociale relationer.

Til dig der er Ung i livet:

Du står over for en verden fyldt med komplekse udfordringer, og det er vigtigt, at du har de nødvendige værktøjer til at håndtere dem på en hensigtsmæssig måde.

Ung i livet terapiforløb er en investering i din fremtid. Når du lærer at håndtere dine udfordringer konstruktivt, kan du forbedre din mentale sundhed og din generelle livskvalitet. 

  • Du skal være mellem 18 og 26 år.

  • Terapiforløbet indledes med en afklarende samtale, som finder sted i min praksis. Formålet med samtalen er at give dig mulighed for at møde mig, kort beskrive din situation og stille spørgsmål. 

  • Terapiforløbet inkluderer op til 6 gratis sessioner á 50 min.

  • Aftaler laves fra session til session.


Ønsker du et terapiforløb Ung i livet?

Kontakt mig på mail, via kontaktformularen eller skriv en pb på facebook eller instagram. Vedlæg en kort beskrivelse af, hvad der udfordrer dig, dit navn, alder og kontaktoplysninger.

Ledige pladser til terapiforløbet Ung i livet: 1

Jeg skriver/poster når der bliver frigivet nye pladser på facebook, instagram og her.


Årsagen til at jeg lancerer terapiforløbet Ung i livet:

Mistrivsel blandt unge er et stigende problem, og ventetiden på terapi er ofte lang. Jeg har derfor valgt at tilbyde gratis terapiforløb til aldersgruppen 18-26 år. Det gør jeg da jeg er overbevist om, at det er afgørende for unge mennesker at have adgang til terapi når de har udfordringer som påvirker deres hverdag og livskvalitet.Jeg tilbyder en gratis 20-minutters afklarende samtale. Denne samtale kan finde sted enten i min praksis eller online, alt efter hvad der passer dig bedst. Formålet med samtalen er at give dig mulighed for at møde mig, kort beskrive din situation og stille spørgsmål.